Cinnarizin hipertónia. Arlevert tabletta


Az Arlevert tabletta szedése ezeket az állapotokat súlyosbíthatja. Ettől függetlenül az Arlevert alkalmas lehet az Ön kezelésére, de orvosának ezeket a tényeket figyelembe kell vennie. Egyéb gyógyszerek és az Arlevert Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

STUGERON 25 mg tabletta

Az Arlevert tabletta kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel, amelyeket a kezelés ideje alatt szed. Az Arlevert fáradtságot vagy okozhat Önnél, ha az alábbi gyógyszerek cinnarizin hipertónia együtt szedi: - cinnarizin hipertónia olyan gyógyszerek, amit gyakran nyugtatóként alkalmaznak - kábító fájdalomcsillapítók erős fájdalomcsillapítók, úgy, mint a morfin - nyugtatószerek olyan gyógyszerek, amelyeket depresszió cinnarizin hipertónia szorongás kezelésére használnak.

 1. Parkinzon-kór, máj- vagy vesekárosodás.
 2. Mindkét komponens kölcsönösen potencírozza saját antihipoxiás és cerebrovaszkuláris rezisztenciacsökkentő hatását.
 3. Lehetséges-e meglátogatni a hamamot magas vérnyomásban
 4. Мои сограждане - великие трусы.
 5. STUGERON 25 mg tabletta - Gyógyszerkereső - Hámagton.hu
 6. ARLEVERT tabletta (50x)
 7. Одни, популярные среди самых юных, были несложными повествованиями о приключениях и открытиях, другие - исследованиями психологических состояний, иные же - упражнениями в логике и математике, способными доставить изысканные наслаждения изощренным умам.

Az Arlevert a következő gyógyszerek hatásait erősítheti: - triciklikus antidepresszánsok és monoamino-oxidáz gátlók amelyeket depresszió és szorongás kezelésére használnak- atropin olyan gyógyszer, amely az izmokat elernyeszti, és amelyet szemvizsgálatok során gyakran alkalmaznak- efedrin amelyet köhögés és orrdugulás kezelésére használnak- prokarbazin amelyet bizonyos fajta daganatos megbetegedések cinnarizin hipertónia használnak- vérnyomáscsökkentők.

Az aminoglikozidok ez egyfajta antibiotikum károsíthatják a belső fület.

Farmakodinámia Támadáspont. A kalciumtranszportot gátló gyógyszerek megkülönböztethetők ahatás helyealapján. A felsorolt szerek egy része a farmakológia egyéb területén használatos, és a kalciumtranszportra gyakorolt hatásuk nem kerül terápiás felhasználásra. Az elmúlt években jelentős előrelépés történt az L típusú Ca-csatorna szerkezetének, működésének, aktiválásának és gátlásának megismerésében. A legújabb génklónozásos kísérletek alapján ismert az α1-alegység felépítése; 4 ismétlődő hidrofób részt tartalmaz, mindegyik 6, sejtmembránon átívelő transzhelikális szegmensből áll.

Ha Arlevert tablettát is szed, akkor előfordulhat, hogy nem veszi észre ezt a károsodást. Az Arlevert tabletta megváltoztathatja az allergia tesztekre adott bőrreakciót.

Ha az Arlevert kezeléssel egyidőben alkoholt fogyaszt, akkor fáradtság vagy álmosság jelentkezhet Önnél.

Arlevert tabletta

Az Arlevert egyidejű bevétele étellel, itallal és alkohollal Az tablettát étkezés után vegye be. Az Arlevert tabletta emésztési problémákat okozhat, amely csökkenthető a tabletta étkezés utáni bevételével. Az tabletta alkalmazása alatt ne fogyasszon alkoholt.

Terhesség és szoptatás Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Hogyan hasznos a fezam? Hazai és külföldi analógok

Terhesség vagy szoptatás ideje alatt ne szedje az Arlevert tablettát. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre Az Arlevert tabletta álmosságot okozhat.

Ilyen tünetek előfordulása esetén nem szabad gépjárművet vezetnie vagy gépeket kezelnie.

 • Terápiás indikációk A bőrkeringés lokális fokozása.
 • A szív ultrahangja magas vérnyomást mutat
 • Gyümölcslé kezelése magas vérnyomás esetén
 • Méhpempő magas vérnyomás ellen

Hogyan kell szedni az Arlevert tablettát? A gyógyszert a kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

cinnarizin hipertónia

A készítmény ajánlott adagja naponta 3 x 1 tabletta, étkezés után kevés folyadékkal bevéve. A tablettát szétrágás nélkül, egészben nyelje le. Az Arlevert tablettával való kezelés hossza a tüneteitől függ. A kezelés időtartamát az orvos határozza meg.

Ha az előírtnál több Arlevert tablettát vett be Ha véletlenül túl sok tablettát vett be, vagy gyermek vett be a tablettákból, haladéktalanul orvoshoz kell fordulni. Ha túl sok Arlevert tablettát vett cinnarizin hipertónia, nagyon fáradtnak érezheti magát, szédülhet és remeghet, további tünetek lehetnek a szájszárazság, az arc kipirulása, szaporább szívverés, izzadás és fejfájás.

Masszív túladagolást követően görcsök, hallucinációk és légzési nehézség léphetnek fel. Kóma alakulhat ki.

cinnarizin hipertónia

Ha elfelejtette bevenni az Arlevert tablettát Ha elfelejtette bevenni az Arlevert tablettát, akkor egyszerűen hagyja ki azt az adagot.

Vegye be a soron következő Arlevert tablettát a szokásos időben. Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott tabletta pótlására. Ha idő előtt abbahagyja az Arlevert Orvosi javaslat nélkül ne hagyja abba a gyógyszer szedését.

ARLEVERT tabletta

Ha a kezelést idő előtt abbahagyja, valószínűsíthető, hogy a vertigo tünetei szédülés és forgó érzés újból megjelennek. Ha bármilyen további kérdése van a készítmény alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Gyakori mellékhatások 10 cinnarizin hipertónia betegből kevesebb, mint 1 betegnél fordul elő : - álmosság, szájszárazság, Ezek általában és néhány napon belül megszűnnek az Arlevert tabletta folyamatos szedése mellett cinnarizin hipertónia.

cinnarizin hipertónia

Nem gyakori mellékhatások kezelt betegből kevesebb, mint 1 betegnél fordul elő : cinnarizin hipertónia verejtékezés, bőrvörösödés, - emésztési zavarok, émelygés rosszulléthasmenés, - idegesség, görcsök, feledékenység, fülcsengés, - kéz- cinnarizin hipertónia lábzsibbadás, remegés tremor. Ritka mellékhatások kezelt betegből kevesebb, mint 1 betegnél fordul elő : - látászavarok, - allergiás fényérzékenység, - vizelési nehézség.

Nagyon ritka mellékhatások kezelt betegből kevesebb, mint 1 betegnél : fehérvérsejt- és vérlemezke szám csökkenés, valamint súlyos vérsejtszám csökkenés fordulhat elő, amely gyengeséget, bevérzéseket vagy a fertőzések iránti fogékonyságot okozhat.

Egyéb mellékhatások, amelyek előfordulhatnak ilyen típusú gyógyszereknél, de nem cinnarizin hipertónia az Arlevert tablettával kapcsolatban: - hízás, székrekedés, - sárgaság a bőr vagy a szemfehérje sárgás elszíneződése a máj- vagy vérképproblémák miatt- szűkzugú glaukóma rosszabbodása ez egy olyan szembetegség, amelyben a szembelnyomás megnövekedett- akaratlan mozgások, - szokatlan izgatottság és nyugtalanság elsősorban gyermekeknél- súlyos bőrreakciók.

cinnarizin hipertónia

Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát, gyógyszerészét vagy a gondozását végző egészségügyi szakembert. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

Terhesség vagy szoptatás ideje alatt ne szedje az Arlevert tablettát.

Hogyan kell az Arlevert tablettát tárolni? A gyógyszer elzárva tartandó!

ARLEVERT TABLETTA

A dobozon feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne szedje az Arlevert tablettát. Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást.

cinnarizin hipertónia

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz az Arlevert tabletta A készítmény hatóanyaga: 20,0 mg cinnarizin és 40,0 mg dimenhidrinát tablettánként.

ARLEVERT tabletta (50x) adatlap

Egyéb mikrokristályos cellulóz, kukoricakeményítő, talkum, hipromellóz, vízmentes kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát és kroszkarmellóz-nátrium. Cinnarizin hipertónia mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

cinnarizin hipertónia

A hozatali engedély jogosultja: Szeged, Cserzy M.